Kinderkleding

Kinderkleding | Beste merken in kinder- en babykleding?

Kinderkleding

Baby- en kinderkleding is er in verschillende variaties en wordt ontwikkeld door diverse grote merken. Maar welke kinderkleding is kwalitatief van zeer hoogstaande kwaliteit en waar kan ik deze kinderkleding kopen? Bij LotenStef.nl hebben wij een overzicht gemaakt van de meest trendy, hippe en kwalitatief hoogwaardige babykleding en kinderkleding.

De belangrijkste merken in baby- en kinderkleding

Z8, Tumble ’n Dry, Quapi en Name-IT zijn zeer bekende merken op het gebied van kinderkleding. Echter zijn de Nederlandse labels ook in opkomst, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Ninni Vi en MortenZ – collecties, Feetje en Flo en uiteraard Beebielove.

Het verschil tussen de diverse labels in kinderkleding?

Ieder label beschikt over zijn eigen stijl van ontwerpen. Veel labels gebruiken de seizoenen als rode draad tijdens het ontwerpen en veel van de kinder- en babykleding worden uitgevoerd met diverse soorten prints. In 2016 zijn de felle kleuren weer helemaal in en worden vooral deze kleuren weer toegepast in de zomerse kleding. De kleding in de winter is vaak een stuk rustiger, maar tevens nog zeer trendy en uitgevoerd met de laatste trends.

Wil je meer informatie over de baby- en kinderkleding van bovenstaande merken? Bekijk dan de link in dit artikel!

Tags

,